Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

dilluns, 21 de juliol del 2008

100 dies de.....govern???

Estem veien aquest dies que el PSOE vol fer una festa per celebrar els 100 dies de govern. De quin govern ens parlen? Ho sap algú? perquè apart de bones paraules (les de alguns Ministres altres ni això) i de bones intencions (algunes ni bones) que jo sàpiga no s’ha fet res, almenys en els Ministerios dels que tinc coneixement, es mes el de Ciència e Innovació continua sense organigrama, el de4 sanitat ha perdut el Carles III a passar de que el Ministre Soria amb tota la resignació del mon (no pot fer res mes) en asseguri que jeràrquicament dependrà d’ell. Alguns ja sabem que passa quant un servei depèn de dos llocs un orgànicament i d’un altre jeràrquicament, dons que la majoria fan el que volen i que governar-los es tradueix en una “missió impossible”..........

Quina llàstima! I he de reconèixer es un gran centre, encara que a mi personalment m’hauria agradat mes que fos el de l’hospital de la Vall d’Hebrò el que hagués guanyat la batalla, però no ho vàrem saber fer prou be ara es tard.
Com he dit ja alguna vegada tenim una Ministra de Ciència i innovació que promet, però en aquest 100 dies només han estat promeses.
Podríem plorar un bon “rato” amb la situació econòmica, la veritat es que es per estar molt però que molt preocupats, la crisis que no existir fins fa 15 dies pot ser una de les pitjors dels últims anys, potser la pitjors que hem conegut la majoria de nosaltres, i el que es pitjor ja que segons diuen els economistes el problema d’aquesta vegada es que no podem devaluar la moneda ni baixar l’interès bancari.
I els nostres amics del PSOE celebrant els 100 dies es per plorar
Els ajuntaments estant “aco....” no saben com se’n sortiran la baixada de l’IBI entre altres impostos es molt important, les empreses constructores, les promotores i els bancs ja ho veuen vostès, encara que no em fan massa llàstima, en especial aquests últims si no haguessin donat crèdits a tant llarg termini una altre cosa hauria passat, lo pitjor es que al final potser que l’estat surti en la seva ajuda, el que vol dir tots vostès, nosaltres i els veïns.
I ja no parlem de com queda la immigració o de la tornada de ETA a la actualitat informativa. En fi com per anar celebrant el 100 dies, s’ha de ser masoquista o totalment inconscient per celebrar quelcom aquest dies

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ESTIMADA NURIA;TE ADMIRO COMO DOCTORA Y LA BUENA POLITICA QUE ESTAS HACIENDO JUNTO CON TU EQUIPO.
PereJ.

Albert Medrán ha dit...

Potser t'interessa aquesta entrada sobre els 100 dies de govern, on et podràs descarregar un informe sobre aquest període que molt bé reculls al teu post!

Rosa Nuria Aleixandre Cerarols ha dit...

Albert
sent'ho no haver llegit a temps el teu missatge, l'enllaç hauria estat molt be, espero que hi hauran latres ocasions