Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

dimecres, 5 de novembre del 2008

Senat dia 5 de novembre

Estic al meu despatx he de quedar-me demà hauria d'acompanyar a un dels nostres alcaldes a costes i rebre (amb molt de gust) a la direcció d'un del "meus" hospitals.
Ahir varem tenir comissió de Sanitat amb la compareixença del director general de salut publica l'Ildefonso Hernandez, posaré com sempre la comissió quan arribi, el mes interessant crec va ser la acceptació per part seva a suggeriment meu, de fer un informe dels calendaris vacunals del diferents països dels que ens arriba immigració, i informar que s'ha de fer per aconseguir que els nen que arribin tinguin la mateixa protecció immunològica que els nostres i per tant no suposin cap perill ni per ells ni per els nostres fills, i enviar-ho a les diferents Comunitats autònomes perquè ho posin en funcionament.
També tenia una ponència sobre la inclusió de les incapacitats orgàniques dintre de les incapacitats físiques i psíquiques en la posada al dia del barem per la llei de la dependència. aprovada amb el PSOE en contra. Quin nivell els senadors socialistes son el mes trist que he vist mai, i el que els aconsella del Ministerio realment penós. en fi es quedaren sols. la moció ha estat aprovada i així consta.
Aquest mati s'ha creat la ponència de recursos humans del Servei Nacional de Salut pot ser molt ineressant de moment demanare la comaperixença del presidents dels diferents Consells del colel·legis professionals de Catalunya (metges, farmaceutics infermeria i psicolegs) despres dels sindicats d'algunes organitzacions cientifiques i de les univesitats un any de feina en total.
Desprès ha tingut lloc una trobada amb els representants de la delegació de sanitat del parlament de la República Checa son els de la foto.


Tenen al govern una coalició, es molt interessant ells han posat en funcionament el copagament,tot i que inverteixen en Sanitat el 7,2% del PIB i nosaltres (Espanya) poc mes del 5%. Però ho han fet sense consens de les forces polítiques, ja ho sentireu a dir, perdran les eleccions els socialdemòcrates les guanyaran, i no trauran el copagament.

2 comentaris:

garmir ha dit...

Hola:
Quanta feina, peró està molt bé, així es combateix els escons buits que el altre dia un diari català escrit en castellà publicava i es demostra la molta feina que fan tant parlamentaris com senadors.
La diputada de CIU Montserrat Surroca al seu Blog també criticava acertadament aquest tipus de fotos.
Núria, tu fas molt bé, explicant el dia a dia de la teva agenda, aixi es demostra la molta feina que es fa desde dins i desde fora de l´escó.
Tenim que valorar més als politics, estar al carrer, a la Cámara, és complicat.Un 10 per a tu, Núria.
Bon cap de setmana.
Edmón.

Rosa Nuria Aleixandre Cerarols ha dit...

Gràcies Edmón,
Saps com me'n alegro de que hi hagi gent com tu que el llegeixi, es tan fàcil criticar, ensenyar el que es fa malament i ocultar l’esforç
Gràcies de nou per els teus ànims