Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

dijous, 29 de gener del 2009

Feina per fer

No poso mai la feina que no està feta tanmateix abans de fer-la a vegades necessita molta preparació es per això que faig aquesta ressenya.
Sanitat: Desprès de una conversa amb el director general de coordinació professional del Ministerio de Sanitat en Alberto Infante,amb una sintonia extraordinària sembla que per fi en el proper mes trauran una odrer Ministerial per solucionar el problema dels metges que fan la especialitat a Gran Bretanya i que tenen problemes per tornar degut a que el Britànics no tenen el sistema de titulacions de especialitats com la resta d'Europa desprès caldrà que des del Parlament Europeu se'ls insti a solucionar el problema. També va quedar "embastat" el tema de la troncalitat i algunes medicines complementaries.
Espero que durant el mes de febrer ens passi mes informació. De tota manera ja sap que he demanat la seva compareixença a la ponència de RRHH del SNS del Senat, en la que a mes he demanat tres compareixences mes per tractar les noves necessitats i nous models de gestió. Dilluns i dimarts tenim les compareixences dels presidents dels Consells catalans de : Medicina Farmàcia Infermeria, Veterinària i Psicologia demanat per nosaltres i de sindicats demanat conjuntament per tots els grups.
Ciència i innovació. Fa dies que estem treballant en la "llei de la ciència" ahir mateix en el Consell Assessor, serà mes complicat del que em pensava, ja que en Mas Collell (i si algú en sap es ell) em va deixar molt preocupada amb les seves apreciacions, durant els seus contactes amb el Ministeri, s'haurà de treballar força.
També formo part de la Comissió especial per tractar de reformar la llei d'adopció, que necessita una bona revisió, la actual es desastrosa; aniré informant.
Demà penjaré respostes del govern a preguntes fetes fa 6 mesos ja veureu que es molt interessant, en especial perquè els ha costat 6 mesos contestar


I aquí sota la resta (Borrant aquest text)

1 comentari:

garmir ha dit...

Hola:
Moltes gràcies per informar.
Edmón.