Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

dimecres, 16 de setembre del 2009

Dia 8 i 9 de setembre

El dia 8 era la Mare de Deu de Núria, (el meu sant que jo encara celebro si em deixen) be i també la de Estibaliz, del Tura, de Meritxell i totes les perdudes o trobades com es vulgui dir, el cas es que a les 6h del mati posava el cotxe en marxa al aparcament i tornava a deixar-lo a les 22h. anar i tornar a Madrid perquè hi havia ponència de RRHH posaré la referència pel qui l'hi interessi. La veritat es que va ser molt interessant i els compareixents ens donaren una visió total i clara de la situació actual, les seves recomanacions poden esser, el 60% de les nostres conclusions i recomanacions. per la nit pensava que l’esforç havia servit.
Els compareixents foren:Dr.Albert Joan Jovell Frènamdez president del foro español del paciente. Dr. Marc Soler Fàbregas Dir.Adjunt corporativo Colegio de medicos BCN Dra. Beatriz Gonzalez Lopez-Valcarcel catedratica de métodos cuantitativos en economia de la universidad de Las palmas Dr. Carlos Amaya Pombo vicepresidente de la federación Europea de medicos asalariados (FEMS)

El dia següent, dia 9 havia de tornar a Madrid, venia la Ministra de Sanitat a comparèixer davant de la comissió de sanitat per parlar-nos de la grip, però jo abans havia aconseguit que tinguéssim una reunió, a porta tancada, entre l'Artur Mas i una sèrie d'especialistes en salut publica, pneumologia, epidemiologia, microbiologia, així com la industria farmacèutica tant catalana com francesa fabricant de vacunes, així com gestors de la sanitat hospitalària i primària.
No hem vaig poder quedar fins al final, però crec que va ser molt interessant, si mes no l'Artur gaudeix d'una informació, científica i real, de en quin moment ens trobem i quins escenaris es poden donar quant arribi la segona ona de la pandèmia, que ningú sap com serà, si mes agressiva, com ha estat habitual en totes les grans epidèmies o no, i podrà si cal prendre les mides oportunes per proposar o exigir respostes i solucions.
Per la tarda tenia la compareixença de la Ministra. Crec que tots els que segueixen la premsa sanitària ja en saben els resultats, per axó ho posaré en un altre escrit.

I aquí sota la resta (Borrant aquest text)