Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

dimecres, 23 de setembre del 2009

Dues setmanes de ple

Es dia 23 son les 22h porto dues setmanes seguides que surto de Girona dilluns i torno el divendres, no hem queixo es la meva feina i la faig de gust, però no per axó deixa de ser pesada algunes vegades, i mes que la feina es estar lluny de casa, molt especial a les nits que com avui no tinc massa feina, per axó escric.
La passada setmana varem començar amb adopció com ja vareu veure, dimarts i dimecres ple, amb poca feina, per la tarda de dimecres mesa i portaveus de la mixta Congres Senat de lluita contra les drogues. Dijous a Toledo a un seminari de Salut publica fet per la Universitat d'Alcalá, molt, molt interessant, tant pels ponents com pels continguts, entre ells el professor Cordero de Puerto Rico epidemiòleg procedent del CDC d'Atlanta i actual assessor del president Obama per la reforma sanitària. Com dic va valer l'esforç, un temps de gossos pluja i fred, arribo a Girona just per sopar.

I dilluns tornem-hi a mig dia reunió a l'hora de dinar a BCN amb l'assessora de sanitat i el “jefe”, vol saber-ho tot, pregunta i torna a preguntar, surto corre’ns cap a Madrid tenia ponència d'adopció i arribo tard. a la nit el premi a CiU per la transparència informativa el recull l'Artur Mas. Dimarts primer comissió de sanitat he rebut noticies del professor Cordero per posar-nos en contacte per anar a veure el CDC d'Atlanta el millor centre de mon en estudi i control d’epidèmies no serà fàcil però podríem fer-ho realitat. Tarda pregunta a la Ministra de sanitat sobre el RD sobre les homologacions del especialistes amb títol de fora de la Unió Europea, acabem tard i he de preparar la intervenció per la presentació del projecte de llei sobre el permís de paternitat, ja el varem demanar (l'allargament a 4 setmanes) fa 4 anys i ja veuen 4 anys mes tard i una llei de igualtat per arribar-hi, i es farà efectiu l'1de gener del 2011. També tinc una moció sobre la fibromialgia i el síndrome de fatiga crònica a la que hem presentat una esmena s'ha aprovat per unanimitat a traves d'una transaccional especifica.
Hem acabat just per anar a dinar amb la Ministra de Sanitat al Ministeri amb el portaveus de la mixta de "la droga" com l'hi diem.
He acabat aviat, he preparat algunes iniciatives i he vingut a descansar, demà tinc "drogues" tot el dia primer ponència i desprès la compareixença de la Ministra.
Ja ho veuen feina no en falta.
Ja penjaré algunes de les intervencions quant les tingui


I aquí sota la resta (Borrant aquest text)