Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

dimarts, 1 de desembre del 2009

Compareixençes pressupostos


Carlos Martínez, secretario de Estado de Investigación, durante su comparecencia para defender los presupuestos de Ciencia.

Juan Tomás Hernani Burzaco, secretario general de Innovación, en la que ha sido su primera intervención en la Cámara Alta.
El dos varen esser demants per CiU a pesar de que votarem el veto presentat, en les intervencions es pot veure que apesar de defensar que no es retalla el pressupost dedicat a recerca e innovació en realitat no poden ocultar que en algunes partides disminuiex, i aixó que els que ho porten al igual que la Ministra crec que son competents molt mes que el seu propi president (ZP) deu de ser per aixó que ha perdut força el seu ministeri

I aquí sota la resta (Borrant aquest text)

2 comentaris:

Manel Balasch Esteve ha dit...

Hola Rosa
Si no parlem abans, bones festes de Nadal.
Ojala el 2010 sigui millor que el 09, pero la situacio economica es desastrosa. La destruccio de llocs de feina no s´atura i en ZP esta perdut en un forat negre.

Salut, peles i fora Successions.
Manel

Rosa Nuria Aleixandre Cerarols ha dit...

Hola Manel, que tal? demà posarè mes coses al bloc aprofitant que estem debatint els pressupostos que son un engany, cada vegada mes, ja que les ooses que no volen no les fan i quant els "peta" treuen diners per fer electoralisme.
En ZP esta convençut que ja hem tocat fons i començem a pujar, ni la mateixa Elena Salgado l'hi dona la raò, pero ell, optimiste com sempre! no se si ja ha perdut el seny, o si mai n'ha tingut.
Estic amb tu en les successions, tambe amb la salut i les "peles"
Bona nit