Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

divendres, 29 de gener del 2010

Començar il·lusiona


La veritat es que mes que il•lusió es necessitat, em de posar-nos a treballar per canviar la tendència a la baixa d'aquest país, el dimarts vaig estar en una xerrada a "la chambre" càmera franco espanyola de comerç a Madrid, estava invitada per parlar de com pot afectar el compromís de Bolonya a les empreses, he de dir que va anar tot força be, però la opinió de tots empresaris i gent del mon de la universitat era: que ens havia passat a Catalunya que ens havíem quedat endarrere, i això que no coneixen moltes de les coses que estan passant per aquí.
Tenim una administració hipertrofiada (excés de gent) i por ser pare això paralitzada, majoritàriament poc professional, necessitem un canvi, necessitem una administració AUSTERA, EFICAS i EFICIENT o sigui que gasti en: càrrecs inútils, gales, festes i espectacles mediàtics el menys possible (austera), que els seus objectius perfectament definits i que els aconsegueixi (eficaç) i que ho faci amb els recursos adients però amb el mínim possibles (eficient).
I això es tradueix en posar professionals qualificats i amb experiència en cada un del llocs, capaços d’impulsar la recerca de la excel•lència en les nostres universitat, tant per part d’alumnes com de professorat, posar-les al costa de les nostres empreses amb una recerca de primera línia i que elles i puguin treballar conjuntament per aconseguir , la innovació, el desenvolupament i la sostenibilitat per ser mes competitives en una economia global, en uns moments de crisis. Facilitar a les nostres empreses (la majoria petites i mitjanes) el seu desenvolupament en tots els àmbits. Aconseguir unes prestacions socials i sanitàries ben gestionades i justes, on els professionals (en tenim d’excel•lents gracies a ells estem on estem) es sentin còmodes per a fer la seva feina i puguin donar el millor de cada un d’ells . I no parlo de la justícia perquè queda molt lluny del meu mon professional i cadascú ha de parlar del que coneix.
Se que dir això es fàcil fer-ho força mes difícil, però si volem tornar a ser alguna cosa en aquesta Europa a la que pertanyem no tenim mes remei. I si estar disposats a treballat tant com calgui per tornar a ser el que havíem sigut, de posar- nos a treballar donant tot els que calgui es tenir il•lusió? Si! en tenim i molta! nomes falta que ens deixin , que tots vostès ens deixin.
Tenim un líder, l'Artur Mas, que es molt millor del que la majoria creuen, i tenim un bon equip la majoria en la ombra que es on han de estar fins que arribi el moment de posar-s’hi , podem fer-ho!! i si això es il•lusió per començar, si estem molt il•lusionats !!



I aquí sota la resta (Borrant aquest text)

3 comentaris:

PereJoan ha dit...

ENDAVANT¡¡¡.QUE SOU GENT AMB UN POTENCIAL MOLT ALT PER A FER LES COSAS BÉN FETES
UNA ABAÇADA DE
PereJoan

Rosa Nuria Aleixandre Cerarols ha dit...

Gracies Pere,fem el que podem i ens deixen una abraçada

garmir ha dit...

Excelent article. Nuria, gràcies.