Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

dijous, 26 de juny del 2008

Compareixença Ministra Garmendia


Resumir la compareixença de la Ministra de Ciencia y Innovación la Sra. Garmendia, que es pot veure el la foto amb la representant del PNB i la que escriu, el front nacionalista segons ella (l'entesa va enviar una portaveu del PSOE)que va durar 4h. és difícil. Sols quatre dades: un bon discurs, molta il·lusió, coneix el que ha de fer, però.... encara no ha fet ni el organigrama del Ministerio, no va contestar a la pregunta de la transposició de la directiva europea "d'homologació" en ciències de la salut, tampoc ha nomenat als consellers del CDTI i no tinc gens clar d'on treura els diners per fer-ho........

Tanmateix si tant sols és capaç de posar ordre en la recerca, en la burocràcia de la recerca que se'ns menja quan volem fer quelcom, i si es capaç de establir els pons oportuns entre la empresa molt especialment la petita i mitjana, ja em donaria per satisfeta.
No n'estic tant amb que el Carlos III es quedi tot a Ciència i Innovació, no tinc clar que passarà amb la Salut publica i la epidemiologia (o sigui el seguiment d'una epidèmia si es dones el cas), espero que el dilluns 30 el Ministre Soria (sanitat)ens ho clarifiqui.
Dintre de pocs dies quant estigui feta la transcripció posaré les dades per si algú la vol llegir complerta


3 comentaris:

Anònim ha dit...

UN SALUDO PARA TI NURIA Y OTRO DE MI PARTE A LA SENADORA DEL PNB PUES LO PUES LO HACE MUY Y ESA CHICA YA SE IRA CURTIENDO.
PereJ

Manel Balasch Esteve ha dit...

La ministra Garmendia, te una presencia impresionant....
Te aspecte de ser una persona molt intel.ligent, cosa que no es pot dir d´altres ministres....
Una salutació
Manel

Rosa Nuria Aleixandre Cerarols ha dit...

Benvolgut Manel,
Si és molt maca, i a mes sembla molt intel·ligent, pero la seva feina ha de ser fer coses i fer-les be, l'aspecte es el de menys. Entre una Golda Meir i una Diana de Gales em quedo amb la Golda Meir. No se si aquests personatges et sonen d'alguna cosa, la Golda va ser la primera dona presidenta d'Israel (era lletja com poques), pero tota una dona i una estadista de primera, la Diana, ja ho saps... no faig comentaris perque alguna "ànima romàntica" pot ser s'enfadaria.
Tanamteix crec que a la Garmendia si l'hi deixen fer, ho pot fer-ho be. El temps ho dirà
Una abraçada
Nuria