Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

dimarts, 1 de juliol del 2008

Compareixença del Ministre Soria

Ahir va tenir lloc la compareixença de Ministre de sanitat (no tinc foto) va ser lenta i llarga, com sempre va exposar molts temes i molt bones intencions , com sempre quan estigui publicada la penjaré.
Destacaria, dues o tres coses llàstima que el Carles III no depengui de Sanitat, en aquestes circumstancies jo hauria preferit desmembrar-lo la recerca a recerca i la assistència i Salut publica a Sanitat, això vol dir adéu a tenir en aquest país un gran centre com el CDC de Atlanta.
També lamento que el president Zapatero no hagi posat Serveis socials en el Ministeri de sanitat i ho hagi fet al d’educació una altre cosa que quedarà a trossos. Un incís jo presentaré algunes de les propostes mixtes a sanitat i no a educació.
Continuem amb la compareixença: El pacte estatal va quedar clar que s’ha de fer amb tots els partits, com sempre l’hi hem demanat, jo porto anys que semblo “la veu que clama al desert” però al final mira! Ara sembla que comença a dir que si que s’hauria de fer quelcom similar al pacte de Toledo, resultarà que soc tan il•luminada com alguns creien..........

En relació a les petició realitzades sobre el etiquetatge dels productes per a celíacs, va dir que com ens havíem avançat a la UE havíem de informar-la abans de la publicació i que ja estava en tràmit.
En quant a la troncalitat de les especialitats en Ciències de la Salut, va explicar que ahir mateix va rebre l’informe de la Comissió de Especialitats i el va passar a la de Recursos Humans, No se si ho he dit però he presentat una moció en la comissió de sanitat per obligar-lo a fer-ho bans d’un any, fixeu-vos si me’n fio
Em preocupa el tema de les homologacions i les acreditacions, de les que va parlar, només vol dir mes confusió, i la transposició de la directiva europea de setembre del 2005 sense sortir.
M’hauria agradat poder tenir mes temps per parlar però no va ser possible, el dia 18 de setembre tornarà, en parlarem.
Tanmateix també podríem decidir anar a veure’l encara que políticament no es gens oportú, ens necessiten (ara sembla que en ZP ja se’n ha adonat) dons els esperem.
Encara que no crec que en Montilla l’hi faci cap mena de cas a en ZP i per tant per molt que ens necessiti a Madrid, no voldrà cedir a donar-nos veu a Catalunya, i com som molt tossuts, veurem que passarà amb els pressupostos, perquè l’excusa de la responsabilitat que l’hi expliquin a un altre. Si serem un irresponsables! Passsssa?