Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

divendres, 11 de juliol del 2008

Avui demà i passat demà Congres


Sembla que ens hem posat tots el partits d’acord per celebrar congressos el nostre el de CDC es dels últims, un dels mes tranquils (m’agradaria que fos el mes tranquil) i no perquè no suposi que no hi haurà cap canvi que n’hi hauran tal i com ha de ser, canviarem allò que no ha acabat d’anar be i afegirem nous objectius i estratègies.
Intentarem posar a cada un al lloc que por fer-ho millor i encararem el futur amb optimisme amb renovada força, aquest país ho necessita necessitem il•lusió, ganes de treballar posar els millors davant de la societat, per fer-la arribar mes lluny i recuperar el lloc que tant en l’estat com en Europa havíem tingut.
No se si ho farem tant be com es necessari els que se es que des del president i el secretari general fins l’últim del delegats això es el que desitgem.
Les propostes son força engrescadores la majoria dels proposats tenen el vist i plau meu (i el de la majoria. M'ha agradat que la Candini porti sectorials, per primera vegada serà una dona i os asseguro que ès de las de veritat. Tanmateix algú podria tenir un petit ensurt, ja esta be, serveix per aprendre’n.
Intentaré posar alguna foto al menys si me’n emporto la camera fins demà



I aquí sota la resta (Borrant aquest text)