Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

dissabte, 5 de juliol del 2008

Dissabte 5 resum

Es l’hora de fer el resum del mes destacat de la setmana
Dilluns: Madrid Ministre Soria, tenen vostès la informació mes avall,
Dimecres mati hospital iniciem el mes de juny , ens convoquen el divendres per fer el canvi de gerent territorial en Gabriel Coll de Tuero per...... sembla un misteri rumors, però res mes, no ho entenc en fi, si s’havia de saber divendres que mes els donava. Sent-t’ho que se’n vagi es un gran persona, pot ser no era el gerent agressiu que a mi m’agrada però no se si era aquest precisament el gerent que volia la conselleria, el que si se es que es pot confiar plenament en ell, com a professional i com a persona. Ara estarà a la atenció primària te molta feina a fer.
Dijous a les 15.30 vaig a la signatura del grup franco-espanyol de lluita contra las drogues. En realitat es tracta de la lluita contra el gran tràfic de drogues, els Ministres de interior i de justícia dels dos països per cert els francesos dues dones. Em crida la atenció que les úniques persones relacionades amb el mon sanitaris fóssim la delegada del “Plan nacional contra las drogas” la Carmen Moya i jo (be si no hi contem a la consellera Tura que estava com a consellera de justícia)............

Recordo la gran propaganda del govern Zapatero quan varen posar tot el programa sota el paraigües del Ministeri de sanitat, i lo malament que estava sota el paraigües d’interior, “es un problema sanitari” deien “ no es pot tractar com un problema d’ordre públic ni de justícia” be dons en aquest cas tot a l’inrevés de problema sanitari res, i es que si be es cert que es un problema sanitari també ho es de justícia i d’interior. Però per portar-li la contraria al PP el que sigui. No se si algun dia els dos grans partits estatal arribaran a créixer, clar que els de casa no ho son massa de adults.
Ahir divendres per fi nou gerent el que tots estàvem segurs seria, en Rafel Gracia el fins ara gerent de l’hospital i anterior director mèdic, espero tingui seny, el panorama es esfereïdor, desànim per part dels professionals, i sense diner ni tant sols per continuar amb la feina feta. L’hi desitjo molta sort la necessitarà.
Avui tinc el marit de guàrdia així que estaré per Girona de rebaixes, a la nit per primera vagada en els últims anys hem perdre les havaneres de Palafrugell.
El proper cap de setmana Congres acabo de veure els horaris, dimonis! Tenim sessions fins a les 12 de la nit........ sense comentaris. I axó que os asseguro, que el nostre congres no te res a veure amb els últims que s’han celebrat, es mes un problema de reforma de la organització i la gestió interna que de ideologia o de pugnes pel poder, com ha de ser.
Ja els mantindré informats i intentaré endur-me la càmera de fotos