Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

dimarts, 16 de desembre del 2008

Ple del 16 i 17 de desembre


Tinc una pregunta per la Ministra Garmendia sobre les declaracions de la Blanca Palmada fetes arran de les manifestacions i tancades dels universitaris sobre el procés de Bolonia. L’hi he fet una foto i a sota posaré la transcripció.
En resum, no es fa responsable de les paraules de ningú que no sigui del seu Ministeri i el Compromís de Bolonia es irrevocable.
L’hi demano que les decisions es prenguin aviat i amb la flexibilitat necessària per adaptar les diferents titulacions a l’actualitat.
Es evident que la Blanca Palmada es va veure contra la paret i no va tenir el valor d’imposar la raó sobre la por.
El govern no ho ha fet be ho portem dient fa mes de 2 anys les informacions no son clares no s’han pres les decisions quant tocava i així els demagogs i alguns interessats en fer soroll ha pogut organitzar tot aquest “numeret.
Podeu llegir les paraules les meves i les de la Ministra. Per cert ella com la majoria (i no consta en acta) creu que la Universitat no es sols dels alumnes ni tant sol del professorat es de tota la societat, a la que es nodreix econòmica i intel•lectualment. Cert que ha de ser un lloc de debat, de esperit crític però no menys de formació de recerca en tots els camps intel•lectual o científic.
He posat una foto de la Ministra Elena Salgado, en aquest legislatura no tinc contacte amb ell però continuo creient que es una gran dona un bon cervell, una bona formació, treballadora, i amb un caràcter que la fa dura com pocs o poques com vulgueu.

I aquí sota la resta (Borrant aquest text)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Es evident que només fas manipulació interessada del que poder vares sentir de passada. El que va acordar el CIC està publicat, el que es va dir als mitjans acordat, i perquè ho sàpigues, a tots els òrgans de govern de les universitats hi ha el 30% dels estudiants, és a dir que en qualsevol decisió que pren la Universitat (sobre l'EEES o no) els estudiants son consultats.

Si tenies algun dubte, pregunta directament al Govern de Catalunya i no et facis notar a España pel per criticar sobre bases falses el que fan aquí... Aquest dies hi ha hagut 100 manifestacions, un àgora especial, més d'un matí del Cuni, i tú a que t'agafes? a una interpretació interssada?.

Lamentable buscar la notorietat així, i tenir-ne tanta poca vergonya com per lluir-ho com una proesa al teu blog...

garmir ha dit...

Hola Núria:
Gràcies per el bon article i BON NADAL.
Edmón.

Rosa Nuria Aleixandre Cerarols ha dit...

D'entrada es curios que algu tant valen sigui anòmim,
Primera, no m'haig de fer notar a "Espanya" com tu dius, sencillament es la meva feina per la que em varen votar directament (amb nom i cognoms) 103.000 persones mes que a molts que governen, i en el meu blog nomes explico el que faig.
Segona,saber que opinava la Ministra i per tant que es podia esperar d'ella, no es cap forma de lluiment, si vols pots lleguir la intervenció complerta, ah! tinc informació directe del govern de Catalunya com tu dius, i crec que s'esta donant falses esperançes als estudiants i professorat, no es va tenir la valentia, ni ara ni abans, ni el PSOE a Espanya ni a Catalunya (et recordo que governen els mateixos) d'explicar que era Bolonia ni de prendre les decissions que s'havien de prendre en els seu moment, fa mes de 2 nays que ho dic als Ministres, que es als que tinc acces i amb els que tinc que barallar-me.
Si de veritat estas segur que encara que tots els alumnes es posessin d'acord amb dir no als compromisos de Bolonia així es faria, es que encara vius d'il·lusions, no las perdis, pero toca de peus a terra, de quant en quant

Anònim ha dit...

On es la teva intervenció completa?