Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

dijous, 9 d’octubre del 2008

Compareixença Ministre Soria (Comissió mixta drogues)


Y el dia 7 d'octubre va comparèixer el Ministre Soria a la comissió mixta.
Va ensenyar i explicar les últimes enquestes, que indiquen una frenada en l'escalada que teníem els últims anys i que ens va posar en el primer lloc d'Europa en consum de cocaïna. Va informar del pla que s'ha de fer 2009-2011, ja que el del 2006-2008 està acabant-se. La proposta es bona, en Sòria com a metge, te molt clar la barbaritat que suposen les drogues pels cervells en desenvolupament, i no esta mediatitzar pels "progres" la majoria ignorants del tema.
Ens informa d'un llibret basat en les recomanacions de la ponència de la legislatura anterior, i que ha enviat al Ministeri a les persones o associacions que creu poden necessitar-lo, per cert, ahir el vaig veure, molt be, diu tot allò que m'he cansat d'explicar, e inclòs alguna cosseta mes, ¡molt be! el recomano, espero el tinguin totes les aules de tots els col·legis,i les associacions de pares, ho demanaré al Ministeri, a la responsable del pla la Sra. Carmen Moya que vindrà un dia d'aquest a la compareixença de rigor.
Va explicar com a acabat el tema del Pazo Bayon una propietat grandiosa dels "narcos" gallecs i que va ser motiu de preguntes i propostes l'última legislatura.
L'hi demano vàries coses:..........

Un protocol transversal perquè els diferents cosso policials puguin fer quelcom amb el consum en públic, sense complexos (perquè en aquest país està prohibit). Una reunió, com la que varem fer en l'anterior legislatura, amb els o les responsables del programes de lluita contra les drogues de les diferents comunitats autonomies. Que els ajuts a municipis que es donen a partir del 100.000 habitants puguin arribar, també, als mes petits o a associacions que tinguin abast diferents municipis, pensava en associacions com "el sol del Solsonès". Aquests ajuts son procedents, bàsicament, de les incautación dels narcotraficants i del blanqueig de diners d'aquests.
També penjaré la compareixença quant la tingui.
Estem preparant una ponència de continuació de la de la legislatura anterior i que ha donat pas a bona part de les accions actuals, si mes no va trencar la tendència d'alguns socialistes, la majoria en aquells moments, que inclòs volien legalitzar el cannabis, perquè no feia res i era molt "progre".
La ponència pot ser interessant, i ha sortit de la mateixa diputada del PSOE, la Gloria Gómez de Santamaria a la que em va costar convèncer fa 4 anys i que desprès va ser la que mes va col·laborar. Ja os ho explicaré quant estigui feta.


6 comentaris:

garmir ha dit...

Hola:
Dóna gust tenir representants, que expliquen el que fan als seus representats, un 10.
Edmón.

Rosa Nuria Aleixandre Cerarols ha dit...

Benvolgut Edmòn
Es la nostra obligació, fer-ho el millor que sabem i explicar-ho, encara que no sempre ho fem.
Saps ens agrada que la gens ho sàpiga, i que si no hi esta d'acord que ens ho digui.
Ens agradaria rebre suggeriments sobre els problemes que tenen, naturalment respecte als temes que cada un de nosaltres toca (al menys a alguns que crèiem en el que fem)
Una abraçada

Nuria

garmir ha dit...

Hola Nuria:
Respecte al tema dels suggeriments, no saps el que ajuda mantenir per e-mail, un contacte diari o casi diari amb els nostres representants, jo aixó ho valoro molt.
Jo hi ha un tema que em preocupa molt, peró crec escapa del teu àmbit d´actuació, és la protecció a la classe mitjana i com combatir la seva proletarització, per això em defineixo com a Intervencionista en Economia, peró conservador en valor morals.
Una abraçada.
Edmòn.

PereJoan ha dit...

ESTIMADA DOCTORA: ESTAS HACIENDO UN TRABAJO ESTUPENDO PARA ELIMINAR LA DROGA Y TE DARE SOLUCIONES TI Y TUS COMPAÑEROS DE EQUIPO; POR EJEMPLO, APLICAR LA LEY MACXIMA TERRORISTA A LOS TRAFICANTES DE DROGAS Y CAMELLOS.
EL TABACO UN PROBLE QUE TENDRIA QUE ESTAR RESUELTO; EL SABADO PASADO CUANDO SALI DEL HOSPITAL SANTA CATALINA OLIA A TABACO POR LAS REJILLAS DEL AIRE ACONDICIONADO, EL PERSONAL CAMUFLADO Y FUMANDO,PARA PREDICAR TIENEN QUE DAR EJEMPLO LAS PERSONAS QUE TRABAJAN EN UN HOSPITAL.
NÙRIA TE MANDO TE MANDO UNA FORTA ABRAÇA TU NENA VALES MUCHO,CON UNOS VALORES HUMANOS MUY GRANDES.
PereJoan.

Rosa Nuria Aleixandre Cerarols ha dit...

Benvolgut Edmòn,
Traduiex, que hi faries? que creus que hauria de fer un govern? quina intervenció? en quina forma?
estic oberta no sols al debat si no a les propostes,.
es cert no es el meu terreny pero si tenim gent molt ben preparada al partit que pot defensar-ho
Avui tinc ple demà i passat demà tinc mocions en ple i en comissions
Una abraçada
Nuria

garmir ha dit...

Hola Nuria:
Basicament, com un "new deal roosveltià" és a dir fer massives contractacions de personal, a tots els nivells, per baixar l´atur, si ja sé que això dispararía el déficit públic i el deute, peró en baixos tipus d´ínterés, el servei de el deute seria retornable, igual és una mica útopic, peró pensa que a persones que han quedat penjades, el mercat no les rescata.
Una altra proposta aquesta a nivell de Catalunya és vincular les subvencions als cursos de formació ocupacional a contractes laborals d´inserció posterior.
Et vaig enviar un e-mail, suposo que el veuries.
Gràcies per parlar amb mi, si tardo en contestar ho faré en cap de setmana, que disposo d´una mica més de temps.
Gràcies, Nuria, per ser bona persona.
Edmón.