Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

dijous, 9 d’octubre del 2008

Comissió mixta Congres Senat de lluita contra les drogues I

Dues compareixences: La del secretari d'Estat d'interior el dia 1 d'octubre Antonio Camacho Vizcaino a petició de CiU i del PP, a les 16,30.
Una intervenció d'hora i 20 minuts, plena de detalls sobre la lluita contra el tràfic de drogues,incautacións a dojo, tones de cànnabis en les seus diferents formats, Marihuana, Hachis, etc. Quilos de cocaïna i mils de pastilles de drogues de disseny,i lluita internacional contra el blanqueig de diners procedent del tràfic de drogues, i al mateix temps associats a altres vessants del crim organitzat, tràfic de persones, prostitució, tràfic d'armes.......

A tots ens va semblar que era la seva feina, molt especialment de la guardià civil, que es qui te les competències per fer-ho, com a policia "federal" i la única que "es relaciona oficialment" amb la resta dels cossos de seguretat dels altres països, tant de la Unió com del nord d'Africa, a tots ens semblaren be les explicacions, tanmateix a mi personalment no es el tràfic a l'engròs el que em preocupa, es l'auto abastament, els petits productors que inicien els nostres joves en el mon no sols de la droga també de la delinqüència organitzada, perquè es allà on acaben, em preocupa la venda en llocs com floristeries, de productes pel cultiu com si fos pels geranis, i les fires on es promociona el cànnabis amb suposats efectes medicinals, que donen al joves la sensació de normalitat de producte poc perillós o la imatge del triomfador que esnifa coca
Em vaig interessar per la coordinació entre els diferents cossos i forces de seguretat, per lluitar contra el consum en public.
Pels que no em coneixeu, soc una obsessa de la defensa dels menors, molt especialment en contra les drogues. Crec que si tens 25 anys i vols emborraxar-te fins a caure en coma, fumar cannabis fins ofegar-te o esnifar "coca" fins a infartar-te o tornar-te boig, es el teu problema, ets adult i responsable de les teves accions, però dels menors nosaltres en som els responsables, de que arribin a adults, sense lesions cerebrals ni físiques ni psíquiques, que és el que passa quan és comença amb les drogues mentre el cervell es va desenvolupant.
Va deixar clar degut a la meva insistència que esta prohibit el cultiu de cànnabis, i que prendre drogues en públic està prohibit per la llei. Si voleu tenir mes informació penjaré la compareixença.


1 comentari:

garmir ha dit...

Hola:
Una magnifica exlicació.
Edmón.