Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

dilluns, 6 d’octubre del 2008

Quins dies II Ple del 30s al 1o.


Durant el ple tenia una pregunta a la Ministra Cabrera la de Educació i serveis socials, sobre la coordinació entre els Ministeris de sanitat, (lloc on devia d'estar la dependència)i el Ministeri d'educació, contestació "estamos en ello", es evident però quant? i com? "ja ho explicarem" o sigui res, l'únic que vaig aconseguir es que es comprometes a enviar a la comissió la secretaria d'estat de serveis Socials la Sra. Valcarcel que ella si sap de que l'hi parlen quan parlen de dependència............

Dimecres dues mocions una del PP sobre la família, a la que varem presentar una esmena recollint quasi tot el programa electoral sobre la família i ¡sorpresa! la accepten intacta, la podreu llegir al final, i evidentment s'aprova es que..... l'altra una del PSOE sobre la llei de la ciència transaccional conjunta de tots els grups, a vegades el seny s'imposa també es veritat que el ponent de la moció el Senador Salvador sap com arribar a aconseguir la unanimitat també en el PSOE hi ha gent amb seny o "savoir fer", i mes varem aconseguir que es comprometeren a tirar endavant una ponència d'estudi de 6 mesos, que servis de base a la nova llei de la Ciència, ponència que proposarem nosaltres la propera setmana, abans no, ja que en Salvador havia d'avisar a la Ministra perquè no la agafes per sorpresa,servituds dels senadors de PSOE.
Per la nit del dijous es celebraren els 75 anys de ROCHE havia d'anar-hi son bons proveïdors de tecnologia (anàlisis clíniques)a mes de tenir beques des de fa mes de 10 anys.
En teoria acabava la setmana eren la 1,30 hores del divendres, en teoria

1 comentari:

garmir ha dit...

Hola Núria:
Com al post anterior ho segueixo dient, molt bé, per informar tant bé.
Edmón.