Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

diumenge, 16 de novembre del 2008

Hospital de Sta Caterina - President Maragall


Com podeu veure es el President Maragall el que està a la foto, vaig parlar amb ell el dissabte durant la inauguració de la nova ressonància magnètica a l'hospital Sta. Caterina de Girona (de Salt). Esta molt be mireu si el Alzehimer torna així a la gent a algun del nostres representants a la Generalitat l'hi aniria molt be.
Va arribar conduint ell, s’interessava per tot política, sanitat, fins i tot va fer alguns comentaris sobre, com Catalunya pot perdre, tantes coses que han costat molt de guanyar. El finançament el final de l'estatut del que es sent un xic pare, el tenen preocupat..................

Escoltava mes que la Consellera Geli a la que si l'hi dius compte amb els professionals que estan "rebotats" no sols no escolta si no que a mes s'enfada. Sembla mentida ens coneixem de fa mes de 30 anys sap que soc critica però que mai utilitzaré la sanitat i menys el professionals els meus companys com a eina política. No anem be !
Durant la seva exposició no en va parlar del professionals si no per dir que l’IAS te 1500 persones treballant.
Tanmateix el mateix cap de servei quant explicava el aparell deia que ells podrien doner mes serveis que altres centres gracies a tenir dos bons professional al front.
Em crida l’atenció la preocupació d’un grup d’usuaris (gent d’edat) sobre els efectes secundaris de les noves tecnologies un dia n’he de parlar.

2 comentaris:

garmir ha dit...

Hola:
Celebro que l´inaguració hagi sortit bé.
Edmón.

PereJoan ha dit...

EL SEÑO PASCUAL TE UNA SOR MOL GRAN DE TINDRE LA AMISTAT DE LA GRAN NÙRIA.
UNA ABRAÇADA A LA NÙRIA I AL PRESIDENT MARGALL''.
PereJoan