Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

dilluns, 29 de desembre del 2008

Dia 29 de desembre

Estem a finals d’any sembla que hauríem de fer un resum de la feina feta, ja ho faré però avui encara no. He llegit els diaris, cert que la majoria catalans, però hi ha algunes coses a destacar, evidentment la “llevantada”, com feia forces anys que teníem, molt especialment al desembre, portem ja 4 dies plovent, sembla que per poca aigua que caigui a la primavera no tindrem sequera, al menys tindran excusa per no posar en funcionament la desaladora d’Hospitalet del Llobregat, que no podrien endollar per manca de corrent, perquè el que la majoria no sap, es que les desaladores son carisimes en energia i ecològicament, en un mar com el mediterrani, força perilloses, i parlant de perills aposto que la de Blanes torna a estar amb problemes per la tempesta (com sempre) i parlant de destrosses només els hi faltava això a la costa.
L’altra noticia es el partit d’ahir Catalunya Colòmbia, i els segadors que no varen cantar els jugadors, no soc “futbolera” sempre he dir que els gens “futbolers” de la família el va heretar tots el meu germà (les seves filles varen ser del Barça el mateix dia que les va inscriure en el govern civil) però em sembla que una selecció si es un símbol de nació, no l’únic, ni tant sols imprescindible però ho es, ara si ha de ser tant forçada, potser que en ho replantegem.
I la última noticia,ja cansa (si no fos tant important) el finançament, en Maragall (el president) tenia raò quan em deia “ ho perdérem tot, no tindrem res ni estatut, ni finançament, aquests (es referia al PSC) els engoliran des de Madrid, amb el que em va costar d’arrancar” estava molt pessimista, però com els coneix molt be suposo que tenia força raó. Fixeu-vos ara no es parla del finançament de Catalunya, es parla del de les comunitat autònomes, ni de l’estatut de Catalunya sinó dels estatuts de les CCAA. Ah! I les xifres! 3mil 2mil es tant fàcil manipular-les, son milions extres o ja ens el haurien de tornar sense l’estatut?
En fi, no se com serà el 2009 ojala! tinguem sort, i no es acompleixin totes les premonicions desastroses, encara que amb això el tripartit quedi menys tocat, Catalunya no podrà suportar tanta pressió, em fa por, només l’esperança de que som un poble que ha pogut sempre superar totes les adversitats, en fa tenir una certa esperança que es l'últim que s'ha de perdre
BON CAP D’ANY i MILLOR entrada al 2009



I aquí sota la resta (Borrant aquest text)

1 comentari:

garmir ha dit...

Hola Nuria:
T´he enviat un e-mail a la teva @senado.es , et desitjo feliç any nou 2009 en el qual ens poguem jiji "seguir fent batalles dialèctiques" i a ser possible que el tripartit no aguanti i els reïs ens portin una convocatòria anticipada d´eleccions, amb la excusa de que no tenim finançament.
S'ha d'estar preparat per el que pugui passar.
El teu amic virtual i amigable debatent.
Edmón.