Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

dilluns, 22 de desembre del 2008

Dilluns 22 de desembre

Estic a l’hospital a la meva taula que cada cop la trobo mes plena d’informació que no puc acabar de llegir, aquest es d'aquells moments que hasta el cor em diu quant tornaràs?.
Les entrades a aquesta casa son molt interessants, tothom em pregunta que passarà amb el finançament, estan preocupats molt especialment amb el finançament sanitari i això que no saben del cert el malament que estan els comptes de la Generalitat. S’ha gastat com si els diners no es podessin acabar mai, tot son festivals, concursos de tota mena, càrrecs de confiança a dojo, publicitat en lloc de feina feta, la sanitat que es el que mes conec te un forat que inclús amb tot el finançament seria difícil d’eixugar, i a sobre com podeu comprovar la majoria per no dir tots els professionals estan emprenyats com no els havia vist mai, i això que en teoria els sanitaris cobren mes que abans i treballen menys, llavors com es que estant tant emprenyats? Dons perque s’han fet molt malament les coses, perquè governar no es gens fàcil, hi n’hi ha que serveixen i n’hi ha que no.
Tenim una administració hipertrofiada, excessiva i a sobre ineficaç i evidentment ineficient.
La veritat es que amb el que esta caient no m’estranya que els ciutadans estiguin enfadats, encara que fa 9 mesos votaren majoritàriament aquest govern.
No se si hi haurà finançament en tot cas el govern Montilla necessita mes diners dels que l’hi han donat, entre altres coses perquè no podrà mantenir alguns serveis com la sanitat, i ja no parlo de la dependència, acceptarà el que l’hi donin pocs o molts.
Ens quedarà un deute que arrossegarem durant anys, una pedra que farà que sigui difícil surà de nou, tant al govern espanyol com al català, continuem sense tenir un lideratge que com mai es necessari en els moments de crisis els països assenyat posen al davant als millors, aquí ens manen en quasi tots els àmbits l’últim de la classe.
El setembre, per la diada, vaig "apostar" que com a molt ens donarien 2.000 milions inclús un xic menys i que el tripartit, evidentment acceptaria i diria que es un gran èxit (per acomplir l’estatut haurien de ser prop de 4.000), però clar millor 2.000 que res.
Sentho de lluny un aparell de radio, la loteria, ¿sort per tots!, com soc força "gafe "no hi tinc gens d'interes

I aquí sota la resta (Borrant aquest text)

11 comentaris:

PereJoan ha dit...

NO ET PREOCUPIS, EN EL NOSTRE PAIS TOT HO SOLUCIONA L'ESPORT PELOTERO ELS BOTELLONES I ELS DROGATAS.
NO HI HA CRISIS PER ALS TRAFICANTS DE DROGES NI PER LES SEVES ENGANYIFES, NI PER ALS MANEN EL DINER NEGRE ALS PARAISOS FISCALS.
UNA ABRAÇADA DE PereJoan

Manel Balasch Esteve ha dit...

Bon Nadal Rosa
Per cert, el diumenge vaig coincidir al meu gimnas amb el Artur Mas fent bicicleta
Com suava....
Manel

garmir ha dit...

Hola:
Bon Nadal i any nou.
Edmón.

Rosa Nuria Aleixandre Cerarols ha dit...

Manel,
Tu que creus que es mes etirat que timit o mes timit que estirat?
Nuria

Manel Balasch Esteve ha dit...

Hola Rosa
Jo crec que en A.Mas es mes timit que estirat...pero te un perfil fet.
Bon Nadal i feliç 2009

garmir ha dit...

Hola:
Artur Mas és alló que diem a casa un "noi de casa bona" una expressió popular catalana, molt nostra, això dificulta molt la seva "venda" electoral, Liceo Francés, Escola Aula, Jesuites de Casp, etc....però els altres candidats són per l´estil, perquè de la biografia de Pujol Ferrusola sabem que és veterinari, però.....segur que la formació , és per l´estil, això dóna arguments a aquells que em diuen "CIU és la dreta catalana, és el autèntic PP català" jo vull creure que no, però......
és curiós que el perfil de Pujol sent .....banquer....era curiosament el de un ciutadà de classe mitjana catalana, això explica el seu "tirón" electoral, és una hipòtesi meva, però crec que els David Madi Boys donen una imatge de CDC massa elitista, també CIU ha d'apostar més per la dona en carrecs executius, perquè no anunciar ara, per exemple, que governant CIU trindríem una consellera en cap dona?.
Edmón.

Rosa Nuria Aleixandre Cerarols ha dit...

Edmon,
Primer bon Nadal,
Segon has vist curriculum mes elitista i de dretes que el d'en Quim Nadal? pare de l'Opus Dei terratinent mare d'esglesia de tota la vida filla de terratinents es clar, les estovalles que avui o ahir varen estar a la seva taula son brodades per les monjes com sempre, o la d'en Pascual Maragall inclosa la Diana Garrigosa, diners a cabaçadas? I son d'esquerres? son el PSC son la "gauche divine" o millor la "gauche caviar" com els deia un amic meu.
Creus que a CDC no hi han lliberals o creus que els lliberals son de "dretes" com els nomemes? que es ser de dretes,que es ser conservador, o progresista en ple segle XXI no es poden aplicar els estereotips del XX, nomès ho fan els que no han avançat els incapaços de progresar en el pensament, en la recerca de la dificil linia que separa la llibertat del lliberalisme, el be comù del be personal.... si vols continuem...
Una abraçada.

garmir ha dit...

Hola Nuria:
Si continuem una estona més, que és divertit això d'intercanviar opinions, per a mi el liberalisme al Segle XXI és apostar per les no regles, per una precarització del mercat laboral, per les 65 hores, per avolir sindicats, per desregular-ho tot, deixant actuar només a les forces del mercat, això la veritat Nuria, m'inquieta doncs no crec que sigui el bon cami i si l'escull CIU tornarà molt a tornar a governar.
Jo em sento d'una ideologia molt estranya segons em diu la gent, doncs sóc molt conservador en temes morals, fins extrems de la paràlisi, -per cert Nuria, demà dia 28 és el dia de La Familia, l'autèntic Estat del Benestar-i en canvi molt social en temes econòmics.
Sóc capaç de veure Intereconimia TV ,la tele de l'extrema dreta espanyola i gaudir quan fan temes sobre pro-vida i en canvi posar-me malalt quan critiquen l´Estatut o surt Aleix Vidal Quadras.
Nuria, respecte als rics socialistes, suposo que és perqué ho fan com a contestació familiar, el cert és que són molts, Narcis Serra, Maragall, Raventós, etc...
Eiiii, no t´enfadis per el que diré ara, -una mica de broma per Nadal-jo no vull que substitueixen a la Bibiana Aido, m´agrada molt fisicament i jijiji, és el que més valoro de com governa, les seves compareixences-Nuria, no em "crucifixis"pel comentari, ja sé que em diràs que això no es diu de cap politic home.
Bé, ara ja toca dir BON ANY NOU, gràcies per les teves paraules i disculpa si les meves argumentacions no tenen nivell, em noto una mica adormit encara.
També per a tu, una abraçada.
Edmón.

garmir ha dit...

Hola Nuria , de nou.
Per cert, m´agrdaría preguntar-te una cosa, tu que en opines de la Sociovergència? tinc opinions de persones de CIU recabades a la Blogesfera per tots els gustos, desde els que em diuen "som molt diferents" fins els que ho veuen bé.
A quin sector t´apuntàries?. La meva opinió, és que és només una sortida d´emergéncia com ha fet Alemanya per sortir de la crisi, però no ho tinc clar qui sortiria guanyat a llarg termini?.
Edmón.

Rosa Nuria Aleixandre Cerarols ha dit...

Benvolgut Edmòn,
No es incompatible en absolut que tinguis les teves creençes amb que, religioses i per tant morals amb les polítiques sempre que hi hagi un coerencia en els actes en les decisions.
No no es per portar la contraria a la familia que alguns son d'"esquerres" es que es molt fàcil ser-ho quant arribes a casa i tens minyones que et serveixen.
No em sembla malament que t'agradi físicament la Bibiana esta be també hi han homes politics que estant be, el que passa que queda mes malament dir-ho, però es clar que JFK va guanyar per el seu físic entre altres qualitats (jo als 14 era Kenidiana)
I sentho contradir-te el lliberalisme no es el que tu descrius aixó estaria mes aprop de "Capitalisme salvatge" o inclus del anarquismeque del lliberalisme, on la llibertat te com a consequènciala responsabilitat en tots els seus àmbit, responsabilitat personal i social el que pasa que es sols aplicable en una societat madura ple d'homes i dones lliures formats e informats (en aquest ordre formats i informats) Res a veure amb les 65 hores que per cert desde sempre fa molts anys que es fan en els hospitals quant tens mes úna guardia per setmana no lliures o estas de guàrdia el cap de setmana i continues el dilluns per la tarda, suma 40 + 24 64, a vegades les coses no son com semblen i tot i així no no estic a favor de les 65h. Pero en les guardies hospitalaries les hores es compten diferents

garmir ha dit...

Hola Nuria:
Brillant argumentació, aprofito per desitjar-te un BON ANY NOU 2009 A TU I ALS TEUS.
Edmón.