Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

dimecres, 11 de febrer del 2009

9 i 10 de febrer ple, comissions i mes


La setmana comença aviat a les 12h dilluns Ministra se ciència e Innovació, ja sabeu que em sent-ho molt be amb ella, ve a parlar del procés o el compromís de Bolonia i dels problemes que tenim (perquè els tenim tota la societat) per endegar-lo, Per els que en vulguin saber quelcom demà o passat dema posaré la meva intervenció en el ple en una moció del PP aprovada a traves d’una transaccional conjunta de tots el partits sobre el compromís en els que intento fer un resum del que es ( era massa llarg i no l’he pogut acabar el “presi” no m’ha deixat, no tinc controlats aquests 5 minuts d’intervenció abans eren 3 i si els vaig acabar controlant. El que si vaig aconseguir es que es comprometés a rectificar la ordre Ministerial del passat dia 30 de gener per la que es donaven 5 milions d’Euros per afavorir la recerca i les publicacions en ciències social i humanístiques en Castellà i que hi afegís les altres llengües oficials Català Euskera i Gallec. Així com que les fitxes dels enginyers informàtics que diu que ja estan fetes es publiquessin en pocs dies al final penjo les parts a les que faig referència. Continuo dient que de les millors d’un govern fluix ple d’il•luminats que no toques de peus a terra.
Dimarts mati tres comissions: la del estudi de la llei de la adopció a les 13h per quedar en la forma i el contingut de les compareixences la de estudi del problema de les drogues, també hem de buscar compareixents pel tractaments, i ens informen que la petició de anar a la reunió que fa el Ministeri amb els representants de les CCAA sobre el tema que jo havia demanat es farà al maig a Extremadura i a les 14h al mateix temps la comissió de sanitat, com una no es la Santíssima Trinitat abans he parlat amb el president de Sanitat i quedo amb ell en una sèrie de punts, amb el compromís d’anar-hi quant acabi la de drogues.
En resum les setmanes sense ple aprofitarem per tirar endavant la Compareixença de Ministre de sanitat, vol venir a explicar-nos la historia cínica unificada i la recepta electrònica, prometo penjar tota la compareixença tindrà “suc” no tenen n ni idea de la realitat.

Per la tarda ple preguntes als Ministres jo no en tinc cap aprofito per la moció del dimecres, i mentre es fan les interpel•lacions aprofito per anar a la antiga residència d’estudiants ara del CSID a la presentació del llibre d’en Jesús Purroy, teniu la foto amb en Marius Rubiralta,(no es la mllor pero es la unica que no esta moguda), una es sent orgullosa de el nostre país Catalunya doni persones com ells, alguns direu que en Marius es socialista cert, pero.... mireu es ex-rector de la UB, llicenciat en Farmàcia i membre de la RAFC com jo dels que arriben per mèrit i naturalment català i que voleu? el corporativisme ..... en fi. En quant a en Jesús os en podria dir tantes coses, no ho ha tingut gens fàcil, ho se molt be, però a aconseguit un currículum dificil de superar: s'inicia en la recerca, estança per treball a Gran Bretanya als EEUU , decideix tornar al IDIBABS cempre en la recerca, i ara subdirector del parc científic de BCN.
Ah! el llibre “ Todo lo que hay que saber para saberlo todo” Quant el president Pujol el va llegir, en català es clar, l’hi va dedicar un article en la Web del Centre d’estudis Jordi Pujol esta tot dit.
A les 9,30 torno al ple no s’ha de votar la llei sobre TV3 al país Valencià miraculosament es aprovada per unanimitat, no se que els hi ha fet en Vilajoana per aconseguir-ho pero ho ha aconseguit, despres la realitat serà la que serà pero el mandat esta fet.

I aquí sota la resta (Borrant aquest text)