Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

diumenge, 8 de febrer del 2009

Altres coses de la setmana

Dimecres reunió de grup Congres i Senat durant tot el mati al Congres, per prepara el tram que queda fins al juny, molt especialment iniciatives per pal•liar la crisis econòmica que es no sols de la banca i de la construcció sinó que afectarà a tota la societat en general, però com no soc especialista en economia no ho portaré jo. Si hi ha una cosa en la que hi tinc molt interès si algú llegeix les meves intervencions sobre el tema ho sabrà es la necessitat d'una llei sobre el mecenatge, espero pugem presentar aviat un proposició de llei.
Per la nit vaig assistir a la presentació del llibre "Mi càncer i jo" de la Susana Froutchman en l'edifici del parc de recerca biomèdica de BCN. Força interessant, hi havia la "gauche divine" al complert inclosos, en Joan Manel Serrat i la Manuela de Madre, que per cert no ho va fer-ho malament, darrera meu el president Maragall que continuo dient que esta força be,no no llegiré el llibre encara que estic segura pot servir per a moltes persones davant d'un greu problema de salut. Em reafirma que he de presentar les iniciatives tant al Parlament com al Senat de la creació del "oncòleg tutor" o sigui que quant algú esta malalt i passa per mans dels diferents professionals hi ha un metge que fa el seguiment de tot el procés. Ja en posaré les iniciatives quant les hagi fetes.

3 comentaris:

Manel Balasch Esteve ha dit...

Hola Rosa
Que tal pel Senat
Vaig veure el dissabte al programa Mil.lenium del canal 33 a la Susana (l´autora del llibre)
em va sembla una persona, amb una força especial (intangible)
una abraçada
manel

Rosa Nuria Aleixandre Cerarols ha dit...

Benvolgut Manel,
Si es una persona molt especial crec com he dit que serveix per animar a molta gent en moments de dificultat, pero tothom es fruït de les seves experiencies, de la seva vida, i ella pertany a la societat que pertany i es nota

garmir ha dit...

Hola Núria:
Endavant amb la teva feina politica.
Edmón.