Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

dimarts, 3 de febrer del 2009

Ponencia de RRHH del SNS

Els del mon sanitari, segur que en teniu mes informació de la que donarè, ja que han sortit articles i fotos (que encara no he pogut veure) a alguns medis. Han estat dues jornades esgotadores, ahir de les 10,30 a les 20,15 amb 40min per dinar, tots els ponent junts, i avui de les 9,30 a les 18 amb 35 minuts per dinar. Ha estat molt interessant. Els compareixents per ordre d'intervencióhan estat:
10:30 Presidente del Consejo de Colegios Farmacéuticos de Cataluña, D. Jordi Dalmases Balañá.
11:30 Presidente del Ilustre Consejo General de Colegios Oficiales de Odontólogos y Estomatólogos de España, D. Manuel Alfonso Villa Vigil.
12:30 Comparecencia del Vicesecretario de la Junta de Gobierno del Consejo General de Colegios Oficiales de Psicólogos, D. Fernando Chacón Fuerte.
16:00 Comparecencia del Presidente del Consejo de Colegios de Médicos de Cataluña,
D. Miquel Bruguera Cortada.
17:00 Comparecencia de la Presidenta del Consejo Catalán de Colegios de Enfermería de Cataluña, Dª Mariona Creus i Virgili.
El problema es que cap ha parlat poc, ni ells ni nosaltres, els ponents i a migdia portavem dues hores de retras.......... el dia 3 avui ........

9:30 Secretario General de la Confederación Estatal de SindicatosMédicos (CESM), D. Patricio Martínez Jiménez.
10:30 Secretario General de Acción Sindical del Sindicato deEnfermería (SATSE), D. Rafael Reig Recena.
11:30 Secretaria General de la Federación de Sanidad y SectoresSociosanitarios de Comisiones Obreras (CC.OO), Dª Mª José Alende Maceira.
12:30 Comparecencia de la Secretaria General de Sanidad de la Confederación Intersindical Gallega (CIGA), Dª Mª José Abuin Álvarez.
16:00 Secretaria del Sector Salud y Servicios Sociosanitarios dela Unión General de Trabajadores (UGT), Dª Pilar Navarro Barrios.
Molt diferents versions del problema enfocs diferents e inbclossos interesos tots molt legitims tambe diferents
Ja os anire explicant els demes dies. Ara estic cansada son quasi les 9 demà tinc reunió de grup al Congres


1 comentari:

garmir ha dit...

Hola Nuria:
Molt bona explicació.
Edmón.