Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

dimarts, 25 d’agost del 2009

Preparant iniciatives: Les compareixençes

Una de les iniciatives importants, son les compareixences de membres de l'executiu a les diferents comissions, on els tens a ma perque a mes de respondre al tema pel que els has fet venir et poden respondre altres coses que podessin sorgir en el moment.
Les compareixençes que poden veure a continuació son fruit de les seves iniciatives del malestar de molts ciutadans que m'han fet arribar les seves queixes a traves del facebook o de correu electrònic i per tant com es la meva obligació, aqui les tenen, en el seu moment posarè aqui mateix el resultat de la iniciativa.
A LA MESA DEL SENADO
Petición de comparecencia de la secretaria de estado de consumo o el director general de telecomunicaciones
Para informar sobre:
- Los retrasos inexplicables para realizar contratos de modem, o nuevas líneas ADSL por parte de los distintos operadores
- La atención a los usuarios a través de cintas o robots de atención personal lo que su pone una grave falta de la atención que merecen y un elevado coste en llamadas por los distintos operadores.
- Que posibilidad que tiene el usuario de evitar recibir llamadas todos los días a las horas mas intempestivas, a la hora de comer o pasadas las 21h.

A LA MESA DEL SENADO
Petición de comparecencia del Director general de Sanidad Sr. José Martínez Olmos
Para informar del estado de las homologaciones a médicos con titulo de especialista de países no pertenecientes a la UE o pertenecientes a la UE con procesos de obtención de títulos distintos al resto de la Unión como gran Bretaña

I aquí sota la resta (Borrant aquest text)

1 comentari:

Manel Balasch Esteve ha dit...

Com han anat les vacançes, be ?
Jo patint el famos i topic "síndrome postvacacional" (podriem posar-li un nom en català)
Síndrome del retorn (a la cruda normalitat...)

Una salutació i canya al Senat.