Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

dissabte, 20 de febrer del 2010

Esmorçar amb l'Artur Mas



El dijous dia 18 de Gener a Madrid el Fòrum Europa va convidar de nou a l’Artur Mas, el Fòrum es eminentment econòmic no hi havia cap mena de dubte pels seu assistents, tota la elit econòmica de la “capital” entre els que jo vaig reconèixer (el meu mon no es l’econòmic ni el diplomàtic) en Rodrigo Rato, amb el que l’Artur hi te molt bona relació m’atreviria dir que amistat, a en Brufau de Repsol, naturalment de la Caixa en Florentino Pérez, els ambaixadors: de França i Itàlia i un llarg etc. Diputats senadors presidents i portaveus de les diferents comissions d’economia i multitud de medis de comunicació.
Crec que ho va fer-ho molt be, el seny català sense renunciar en cap moment del seus plantejaments nacionalistes, una Catalunya prospera locomotora de nou, però amb la ma oberta per servir punt de partida per un pacte per la economia, la defensa de la petita i mitjana empresa, d’un model basat en la recerca i la innovació “hem d’innovar per poder fabricar aquí i vendre fora” . Poques persones tenen un discurs tant coherent dintre fora aquí i allà, aquestes paraules son les mateixes que ens diu a nosaltres, quant es tracta de saber quina es la nostra postura respecte al Ministeri corresponent.
Es el que tothom demana transparencia, realitat, austeritat eficiencia.
Ja se que alguns dirien que amb Espanya no hi volen saber res, però la majoria d’aquest no tenen empreses ni cap negoci, essent realistes mentre estem en aquest estat, si ell s’enfonsa nosaltres hi som dins.
Sens dubte un líder fet al foc, on la derrota com va contestar a les preguntes capcioses de la premsa ha de formar part de l’èxit.

I aquí sota la resta (Borrant aquest text)

2 comentaris:

Manel Balasch Esteve ha dit...

Hola Rosa
M´agrada el nou format del blog.
De vegades s´ha d´anar renovant el format.

Salutacions desde Gràcia (BCN)

Rosa Nuria Aleixandre Cerarols ha dit...

Gracies Manel, havia de fer-ho pero no em sobra el temps