Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

divendres, 5 de març del 2010

Consel de col·legis de podòlegs

Esperaba publicar-lo en tenir la foto de l’acte fet en el Casino de Madrid el passat 23 de desembre on vaig rebre junt a altres, la insígnia d'or institucional les Consell general del col•legis de podòlegs "per la feina feta dintre del meu càrrec en favor del col•lectiu professional" pero no m'ha arribar així que ho publico sense.
La veritat es que hi han col•lectius amb sort a pesar de que els polítics ho fem malament. Un d'aquest col•lectius es el de podòlegs al que la llei del medicament en el seu pas pel congres en el 2006/7 els fa deixar fora de la prescripció a pesar de ser un col•lectiu als que es reconeixia el poder diagnosticar. I quant havien diagnosticat algun metge havia de fer les receptes dels que ells receptaven. Dons be al pas pel Senat l'error es va esmenar però con el Congres i el PSOE son com son es va tirar enrere al Congres.
Be la seva presidenta la Virginia mai es va donar per vençuda i no va parar fins que aquesta tardor amb el canvi en la llei del medicament va introduir el canvi oportú, cert que sempre va gaudir del nostre recolzament com no podia ser d'altre manera però el mèrit es tot seu, nosaltres nomes varem esmenar l'error i en molts moments l'hi donarem ànims res mes. Per això es mes destacable el seu agraïment.
Gracies Virginia continua treballant per la teva professió, nosaltres intentaren prendre d'exemple i fer-ho tant be com tu


I aquí sota la resta (Borrant aquest text)

1 comentari:

garmir ha dit...

Te'n adonés, Rosa Núria de l'importància del que has fet, gràcies a tu, els podólegs podran receptar, un 10 per a tu.
Edmon.