Benvinguts/des al meu bloc vosaltres i les vostres opinións.

dimecres, 16 de setembre del 2009

Comissió per l'estudi de la problematica de la adopció nacional


Dia 14 de setembre 16h Madrid compareixença de: La Directora General del Instituto Catalán del Acogimiento y la Adopción, Dña. Silvia Casellas Serra, gironina, i veina de casa, va estar clara i consisa molt be.
17:15 Compareixença de la Consejera para la Igualdad y Bienestar Social de la Junta de Andalucía, Dña. Micaela Navarro Garzón tota una professional mab amplia experiencia en el tema.
Va esser, com sempre que parlen professionals que coneixent el tema, molt interessant tanmateix crec que ja esta pràcticament tot dit, sols ens falta conèixer la veu del poder judicial jutges i fiscals encara que estic segura que quasi tots nosaltres tenim ja feta una composició força exacta del problema, complex molt complex sense dubtes però real. Cada dia surt mes en les seves exposicions, que en aquest país nomes parlem de drets i poques vegades de deures, d'obligacions, tant pels pares biològics o adoptius com pel que fa als fills, naturals o legals, i aquest s’està convertint un greu problema pel futur de la nostra societat.
"Els drets son meus les obligacions teves" i no, no es així si no acomplim amb els nostres deures com a pares perdrem els nostres drets, i el mateix pels fills.

I aquí sota la resta (Borrant aquest text)

1 comentari:

PereJoan ha dit...

TIENES TODA LA RAZÒN ESTIMADA DOCTORA,Y COMO MUESTRA TUS HIJOS Y MARIDO QUE SOIS UN UN EJEMPLO DE HUMANIDAD.
UNA ABRAÇADA A TOTA LA FAMILIA
PereJoan.